contact | route

Routebeschrijving

De Graaf van Vlaanderen kunt u vinden aan het eind van de hoofdstraat in het centrum van Apeldoorn. Zij ligt op het Caterplein, waar alle horecabedrijven bij elkaar liggen.

Als u per auto van buiten Apeldoorn komt: U volgt de borden centrum tot u aanduidingen van parkeergarage’s ziet staan. U volgt vanaf dan het bord Parkeergarage Museum-Centrum (1 minuutje van de Graaf van Vlaanderen). In deze overdekte en bewaakte parkeergarage kunt u veilig uw auto kwijt(24 uur per dag geopend). Als u deze verlaat loopt u rechtdoor via de museum passage, na circa 150m aan de linker kant is De Graaf van Vlaanderen.

Als u vanaf het station aankomt (10 minuten lopen): Als u het station aan de voorkant verlaat loopt u linksaf langs de taxistandplaats met de weg mee. Deze weg buigt af naar rechts en vanaf dan hoeft u eigenlijk alleen maar rechtdoor te lopen. U komt dan op de Hoofdstraat, aan het eind van de Hoofdstraat is het Caterplein. Daar ziet u aan uw linkerkant De Graaf van Vlaanderen

Download de routebeschrijving

U kunt de routebschrijving lezen met Adobe® Reader®, maar mocht u dit nog niet op uw computer hebben staan, dan kunt u Adobe® Reader® hier downloaden.

twitterspacerfacebook